×

Χωρίσματα γραφείου Basic, η καλύτερη επιλογή για την εσωτερική διαμόρφωση γραφειακών χώρων

Τα κρυστάλλινα χωρίσματα BASIC της The Consquare, είναι ιδανικά για την δημιουργία άνετων, εργονομικών και πλήρως εργονομικών γραφείων και meeting room σε οποιονδήποτε χώρο.

Χωρίσματα με ανθεκτική κατασκευή-υψηλή αισθητική

Τα χωρίσματα Basic χρησιμοποιούν προφίλ αλουμινίου το οποίο μπορεί να δεχθεί είτε μονό είτε διπλό κρύσταλλο υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας τέλεια στήριξη ταυτόχρονα με ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Η σειρά χωρισμάτων Basic, περιλαμβάνει επίσης πόρτες, από μελαμίνη ή μονό και διπλό κρύσταλλο, με πλαίσιο που μπορεί να έχει διαφορετικό χρώμα από το κύριο χώρισμα δίνοντας τη δυνατότητα για ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Στις πόρτες των χωρισμάτων Basic τοποθετούμε μεντεσέδες και κλειδαριές άριστης κατασκευής που εγγυώνται την ασφαλή στήριξη της πόρτας στο προφίλ αλλά και την ασφάλεια του εκάστοτε δωματίου-χώρου.

  Request a callback  Request a callback from the Consquare Team.

  +30 2169006038

  [email protected]

  YesNo

  Χωρίσματα υψηλής αισθητικής

  Τα χωρίσματα Basic μπορούν να παραμετροποιηθούν με πολλούς τρόπους ώστε να ταιριάζουν με το ύφος του κάθε χώρου, καθώς εκτός της απόχρωσης του φυσικά ανοδιωμένου αλουμινίου, το προφίλ μπορεί να βαφεί με όλο το φάσμα χρωμάτων RAL. Μπορεί να τοποθετηθεί στα κρύσταλλα πλήθος διακοσμητικών μεμβρανών, τα οποία εκτός του αισθητικού αποτελέσματος μπορούν να κάνουν τα χωρίσματα αδιαφανή προσφέροντας αίσθηση απομόνωσης σε αυτούς που το επιθυμούν.

  Τα κρυστάλλινα χωρίσματα Basic μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν και να επανατοποθετηθούν σε άλλα σημεία του χώρου κάνοντας άνετη και γρήγορη την διαμόρφωση του εκάστοτε χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

  Ηχομόνωση με πιστοποίηση

  Με τον υψηλό βαθμό ηχομόνωσης που παρέχουν, τα κρυστάλλινα χωρίσματα Basic, είναι κατάλληλα για τη δημιουργία χώρων όπου η παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να εργαστούν, να πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις ή να κάνουν παρουσιάσεις χωρίς ενοχλήσεις από το συχνά πολύβουο και κουραστικό εξωτερικό περιβάλλον. Τα χωρίσματα Basic είναι πιστοποιημένο ότι μπορούν να μειώσουν τον ήχο που προέρχεται από τον περιβάλλοντα χώρο τους έως και 44 dcb.