×

Ηχοαπορροφητικά Πάνελ τοίχου-οροφής Flatline από την Feltouch

Τα ηχοαπορροφητικά Panel Flatline της Feltouch είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δημιουργούν άνετους και αισθητικά όμορφους εργασιακούς χώρους.

Πάνελ κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

Κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα, αντιμικροβιακά , αυτοσβενύμενα βραδύκαυστα, χωρίς φορμαλδεϋδή υλικά, τα ηχοαπορροφητικά πάνελ Flatline, είναι εύκολο να καθαριστούν ακόμα και με μία απλή ηλεκτρική σκούπα, καθώς λόγω της σύστασης του υλικού δεν κατακρατούν σκόνη, και να συντηρηθούν χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιο ειδικό καθαριστικό ή χρονοβόρες διαδικασίες.

  Request a callback

  Request a callback from the Consquare Team.

  +30 2169006038

  [email protected]  YesNo

  Ηχοαπορροφητικά υφάσματα σε ποικιλία χρωμάτων

  Εκτός των 2 βασικών αποχρώσεων του υλικού Felt (Silver Grey και Anthracite Grey), τα ηχοαπορροφητικά πάνελ Flatline μπορούν να επενδυθούν με 17 διαφορετικές αποχρώσεις του ηχοαπορροφητικού υφάσματος Sonus της αγγλικής εταιρείας Camira, το οποίο παρέχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ηχοαπορρόφησης, καθώς και ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

  Κατάλληλα για κάθε χώρο με πρόβλημα ηχοαντανάκλασης

  Τα ηχοαπορροφητικά πάνελ Flatline είναι διαθέσιμα σε 5 διαφορετικά μοντέλα (Waffle, Bitter, Honeycomb, Cracker και Plain) ώστε να μπορούν να ταιριάξουν στην κάθε ανάγκη και εσωτερικό χώρο, όπως γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων ή Lobby ξενοδοχείων και εταιρειών. Μπορούν να παραχθούν και ειδικά σχέδια κατόπιν συνεννόησης ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό για τον κάθε χώρο.

  Εύκολα στην τοποθέτηση-αναδιάταξη

  Με το σύστημα έξυπνης εγκατάστασης που διαθέτουν και την ελαφριά κατασκευή τους, τα ηχοαπορροφητικά πάνελ Flatline, μπορούν να αλλάξουν εύκολα διάταξη δημιουργώντας εναλλακτικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων, ανανεώνοντας τον χώρο ανά τακτα χρονικά διαστήματα.

  Η πρόταση μας για ηχοαπορρόφηση με βιομηχανικό look

  Προτείνουμε το μοντέλο ηχοαπορροφητικού πάνελ Cracker για τοποθέτηση σε τοίχους χώρων όπου είναι επιθυμητό το βιομηχανικό στιλ παράλληλα με τον υψηλό βαθμό ηχοαπορρόφησης.